Wat is een erfafscheiding hekwerk?

Een erfafscheiding is, zoals de naam al zegt, een afscheiding voor je erf. Het is een simpele grens tussen het erf en de openbare weg en geeft eenvoudig weer wat wel of niet betreden mag worden. Een erfafscheiding hekwerk helpt bij de bescherming tegen indringers en draagt bij aan de sfeer in de tuin of op jouw bedrijfspand. Met een goed erfafscheiding hek voorkom je dat mensen ongevraagd jouw terrein oplopen en rondneuzen in jouw privéleven. Het is daarom van essentieel belang dat je jouw woning of bedrijf voorziet van een goed erfafscheiding hekwerk. Toch heeft niet iedereen behoefte aan hetzelfde soort hek. De een kiest liever voor een hoge omlijning, terwijl de ander het uitzicht liever niet verliest.

De mogelijkheden voor een erfafscheiding hek

MT Hekwerken heeft diverse oplossingen om jouw erf af te scheiden. Zo kun je kiezen voor een hoog erfafscheiding hekwerk, maar zijn er ook andere toegankelijke hekwerken. Jij bepaalt de hoogte en breedtes. Hierdoor is het mogelijk om het hekwerk perfect af te sluiten op jouw wensen en behoeften. Wij zetten graag de mogelijkheden op een rijtje:

Moderne erfafscheiding geeft sfeer

Een erfafscheiding hek is een grote sfeerbepaler. Het is van grote invloed op de uitstraling van jouw bedrijfsterrein of tuin. Zo zorgt een hoge erfafscheiding voor een volledig afgesloten terrein, terwijl je bij een laag hekwerk juist een toegankelijke, open sfeer afgeeft. Zeker bij een erfafscheiding tuin moet je oppassen dat je geen gevangenis creëert. Kies hier daarom eerder voor een laag hek en combineer dit met een sierlijke poort. Je sluit je tuin hiermee op een vriendelijke manier af, maar ontvangt toch de nodige privacy. Met een moderne erfafscheiding van MT Hekwerken geef je een strakke uitstraling.

Erfafscheiding hekwerk voor bedrijfsterrein

Zeker bij bedrijfsterreinen is een erfafscheiding hekwerk wenselijk. Je wilt niet dat mensen zich met jouw zaakjes bemoeien of ongevraagd het terrein betreden. Juist daarom kiezen bedrijven snel voor een hoog hekwerk. Bovendien maakt dit de kans op inbrekers klein. Het is moeilijker om over dit hekwerk heen te klimmen en zeker met eventuele spijlenpunten wordt de kans op indringers nog kleiner. Het geeft een signaal af van eigendom en bakent je bedrijfsterrein af.

Voeg poorten toe aan jouw erfafscheiding hek

Ga jij een hekwerk plaatsen in jouw tuin of bedrijfsterrein? Dan kan het interessant zijn om hierbij meteen een poort aan te schaffen. Zo houd je de tuin toegankelijk om binnen te komen. Zeker als je regelmatig met de auto het erf betreedt, is het belangrijk om over een poort na te denken. Bij MT Hekwerken verkopen we naast erfafscheiding hekwerk ook poorten. Deze poorten sluiten aan bij de hekwerken en vormen daardoor één geheel. Het is namelijk niet wenselijk als het hek en de poort niet bij elkaar passen. Benieuwd naar de poorten die wij aanbieden? Neem eens een kijkje in ons assortiment:

Erfafscheiding hekwerk bij MT hekwerken

Ben je op zoek naar een geschikt hekwerk voor jouw erf? Bij MT Hekwerken vind je een moderne erfafscheiding. De mogelijkheden zijn enorm: wij passen het hekwerk graag aan naar jouw wensen en behoeften. Onze hekwerken zijn bestendig tegen diverse weersomstandigheden en gaan voor een lange levensduur mee. Hierdoor kun je vertrouwen op een uitstekende kwaliteit.

Weet je niet precies wat er bij jouw terrein past of heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op! Wij adviseren je graag.