Veelgestelde vragen

Levering

Kan ik zelf een leverdatum kiezen?

Wanneer u een specifieke leverdatum in uw hoofd hebt die buiten de levertijd van de producten valt kunt u dat aangeven. We proberen het lever moment dan naar uw wensen aan te passen. Hiervoor kunt u het beste even contact opnemen met ons.

dient er iemand aanwezig te zijn bij levering?

Ja, wanneer de producten zwaarder zijn dan 25kg per stuk dient er iemand op locatie aanwezig te zijn om de spullen even mee aan te pakken. We plannen de levering in een tijdzone van twee uur, u hoeft dus niet de hele dag thuis te blijven, de tijden bespreken we vooraf altijd met u.

krijg ik bericht betreft levertijd?

Ja, We nemen altijd telefonisch contact met u op om de leverdatum en tijd te bespreken. Dit vind dus altijd in overleg plaats.

Betalingen

wat is het voordeel van een bestelling via Ideal betalen?

Het grote voordeel van een bestelling die u via Ideal betaald is het gemak en de veiligheid. U kunt in uw vertrouwde bank omgeving de betaling veilig afronden. Verder treed de levertijd direct in werking omdat we direct aan de slag kunnen met het materiaal.

Moet ik alles vooraf betalen?

Nee, u kunt er ook voor kiezen uw bestelling op aanbetaling te voldoen. In de footer onderaan de website vind u meer informatie, onder betaalmethodes.

Plaatsing

Is de plaatsing goed zelf uit te voeren?

Ja, de plaatsing van al onze materiaal zijn zelf uit te voeren. We doen er alles aan de plaatsing voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo bereiden we veel werk voor. We boren alle gaten voor en maken in alle poorten de sloten kant en klaar.