Draaipoort

Ben je op zoek naar een draaipoort? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bekijk hieronder het aanbod aan draaipoorten van MT Hekwerken:

  • Eerlijke prijzen
  • Eigen bezorg service
  • Premium kwaliteit
looppoort-mt-hekwerken

Veelgestelde vragen

Is een draaipoort plaatsen zelf te doen?

Ja, wij doen er alles aan om de plaatsing van je draaipoort zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo monteren we de sloten en boren alle gaten voor.

Moet er beton bij de draaipoort palen?

Ja, wij adviseren om voldoende beton bij de palen te doen. Zo weet je zeker dat de draaipoort stevig en recht blijft staan.

Welke kant draait de draaipoort open?

Al onze draaipoorten zijn zo te monteren dat ze zowel links om, als rechts om open kunnen. Je hoeft hier dus geen rekening mee te houden tijdens het bestellen.

Draaipoort van MT Hekwerken

Ben je op zoek naar een mooie afscheiding voor je erf? Voor jouw bedrijfsterrein, kantoorpand, landschap, recreatiegebied of tuin is een draaipoort de perfecte oplossing. Dit hekwerk zorgt ervoor dat je privéterrein wordt voorzien van een prachtige afbakening, waardoor er een duidelijke scheiding ontstaat tussen de openbare ruimte en jouw gebied. Het straalt veiligheid en bescherming uit, waardoor je op een zeer eenvoudige manier de toegang tot je privéterrein ontzegd. Er zijn diverse soorten draaipoorten, zoals de dubbele draaipoort, enkele draaipoort, draaipoort oprit. Zo kun je het hekwerk nauw op jouw wensen aansluiten en zorg je meteen voor een goede beschrming. Kies je voor MT Hekwerken, dan kies je voor premium kwaliteit.

Een draaipoort kopen bij MT Hekwerken

Een draaipoort kun je gebruiken voor diverse toepassingen. Van bedrijfsterreinen tot eigen tuin: bij MT Hekwerken voorzien wij jou graag in je behoeften. Wij vertellen je graag waarom je bij ons goed zit voor draaipoorten.

  • Eigen bezorgservice. Bestel je een draaipoort, dan leveren wij deze compleet bij jou thuis af. Doordat wij werken met een eigen bezorgservice, zijn we bereid om zeer flexibel te leveren. Uw hekwerk wordt verpakt met zorg.
  • Thermisch verzinkt. Bij MT Hekwerken werken we enkel met hoogstaand materiaal. Onze hekwerken zijn dan ook thermisch verzinkt, waardoor deze resistent zijn tegen verroesting. Een lange levensduur is gegarandeerd.
  • Eenvoudige montage. Geen ingewikkeld bouwpakket, maar een draaipoort met een simpele montage. Zelfs voor de atechnische klussers onder ons moet dit geen probleem zijn.
  • Divers aanbod aan draaipoorten. Van een enkele tot een dubbele draaipoort en draaipoorten oprit of juist voor uw tuin: we hebben hekwerk in alle soorten en maten. Zo komen wij uw wensen tegemoet.
  • Eerlijke prijzen. Bij ons betaal je niet meer dan nodig. Onze prijzen zijn eerlijk en transparant.
  • Veiligheid. Een hekwerk draagt bij aan een veilig gevoel. Onze hekken zijn voorzien van een RVS slot, waardoor de veiligheid gewaarborgd wordt.

Ons aanbod aan draaipoorten

De behoefte aan een draaipoort kan ontstaan in diverse toepassingen. Zo kun je de draaipoort gebruiken op een bedrijfsterrein, maar ook voor de eigen tuin is een draaipoort geschikt. Zo zijn de poorten toepasbaar in verschillende situaties en kun je deze perfect op jouw behoeften laten aansluiten. Als je op zoek bent naar een draaipoort oprit, kun je het best een dubbele draaipoort gebruiken. Deze poort heeft twee uiteinden die geopend kunnen worden, waardoor het erf gemakkelijk met een voertuig te betreden is. Ook geeft dit een extra uitstraling af. Dubbele draaipoorten aan het begin van een oprit bakenen het woon- of bedrijvengebied af en dienen ter bescherming. Bent u juist op zoek naar een poort voor uw eigen tuin, is een enkele draaipoort geschikt. Deze is beknopt qua formaat, maar geeft toch een mooie afscheiding aan.

Heb je vragen over onze draaipoorten of weet je niet welke poort jij nodig hebt? Neem dan gerust even contact met ons op, dan helpen wij je verder.

Premium kwaliteit draaipoort

Kies je voor MT Hekwerken, dan kies je voor premium kwaliteit. Bij onze draaipoorten maken we enkel gebruik van hoogstaand materiaal. Zo is het staal in perfecte staat en zijn de scharnieren van goede kwaliteit. Bovendien is het hekwerk thermisch verzinkt, waardoor er geen verroesting of verkleuring zal ontstaan. Naast dat je deze kwaliteit merkt in het gebruik, draagt dit ook bij aan de duurzaamheid. De hoogstaande kwaliteit gaat hand in hand met een lange levensduur: zo zul je dus voor ruime tijd kunnen genieten van jouw dubbele of enkele draaipoort. Onze hekken worden geleverd met een standaard RVS slot. Hiermee verzeker je je erf van een goede veiligheid en geeft dit een prettig gevoel. Onze hekwerken worden gemaakt en geleverd onder NHI. Dit keurmerk staat garant voor de kwaliteit en veiligheid van hekwerk. Je kunt dus vertrouwen op een uitstekend resultaat.

Enkele of dubbele draaipoort?

Bij MT Hekwerken heb je de keuze uit een ruim aanbod aan hekwerken. Dit hangt af van jouw eigen wensen en voorkeuren. Heb je een grote oprit en wil je deze afschermen met een poort? Dan zal de dubbele poort oprit het meest voor de hand liggend zijn. De enkele poort is kleiner qua formaat en is praktisch voor een kleinere doorgang. Echter hangt de poort volledig af van jouw voorkeuren. Zo kun je deze geheel op eigen wens afstemmen. Wil je de dubbele poort combineren met een hekwerk? MT Hekwerken helpt je graag verder aan een geheel plaatje. Zo kun je denken aan een spijlen hekwerk of juist een dubbelstaafmat hekwerk.

Dubbele draaipoort kopen?

Wil jij jouw erf afbakenen met een mooie afscheiding? Bij MT Hekwerken hebben we een divers aanbod aan draaipoorten: van draaipoorten oprit tot een enkele draaipoort voor uw tuin. Zo zal er gegarandeerd een poort passen bij jouw wensen en behoeften. We helpen je graag bij een goede service. Zo bestel je niet alleen een draaipoort, maar leveren wij deze ook nog eens persoonlijk bij jou thuis af.