Hekwerk onderdelen

Onderstaand vind u hekwerk onderdelen voor onder andere het plaatsen van uw hekwerk. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u een hekwerk tegen een muur wilt bevestigen, of een vlechtband door uw geplaatste dubbelstaafmat hekwerk wilt plaatsen. Wat u ook zoekt voor het bevestigen of decoreren van uw hekwerk, bij MT Hekwerken vind u alle hekwerk onderdelen die u nodig hebt. Wanneer u iets niet gevonden krijgt kunt u altijd even contact met ons opnemen. Bekijk hieronder hekwerk onderdelen van MT Hekwerken:

  • Eerlijke prijzen
  • Eigen bezorg service
  • Premium kwaliteit

Veelgestelde vragen

Blijft jullie vlechtband op kleur?

Ja, ons vlechtband is van de aller hoogte kwaliteit en is weer en kleur bestendigd.

Heb ik beton nodig bij poort/ hekwerk palen?

Wij adviseren altijd beton bij de poortpalen toe te voegen, zo blijft de poort altijd netjes staan. Bij de hekwerk palen kunt u er voor kiezen wat beton toe te voegen voor extra stevigheid.

waarvoor is een aanslagblok?

Onze dubbele poorten zijn allemaal voorzien van een grondgrendel. Deze grondgrendel is het makkelijkste te gebruiken wanneer u een aanslag blok ingraaft.

Mt Hekwerken: dé hekwerk onderdelen webshop van Nederland

Bij MT hekwerken verzekeren wij u van goede kwaliteit hekwerken. Om uw gekozen hekwerken op een juiste manier te bevestigen zijn enkele producten nodig. Wat u precies nodig hebt ligt aan de soort hekwerk dat u hebt aangeschaft en aan de stijl die u ze wilt geven. Zo heeft u verschil tussen dubbelstaafmatten en spijlen hekwerk. Bij MT Hekwerken hebben we gelukkig voor ieder soort hekwerk de beste producten voor het afwerken en bevestigen van uw hekwerk.

Alle hekwerk onderdelen voor het afwerken van uw hekwerk

Naast dat u materiaal voor het bevestigen van de hekken kan kopen bieden we ook producten aan voor de afwerking. Deze zijn geheel op eigen smaak uit te kiezen. Hieronder maken we duidelijk welke kansen u hebt voor het uiterlijk van uw hekwerk en hoe u uw hekwerk zo stevig mogelijk in de grond/ tegen de muur kan bevestigen. Al onze hekwerk palen worden standaard geleverd met bevestiging materialen, wilt u wat extra? Dan is dit gemakkelijk te bestellen.

Bevestigingsmateriaal voor hekwerk

Het belangrijkste materiaal voor het stevig maken van uw hekken zijn de bevestigingsmaterialen. Deze worden aan de onderzijde, bovenzijde en/of in het midden geplaatst, dit is afhankelijk van de hoogte van uw hekwerk. Door het correct aanbrengen van deze materialen zal uw hekwerk zeer stevig worden. Des te beter u hekwerk ook bestand is tegen harde stormen en leunende objecten. In onze webshop heeft u keus uit de volgende bevestigingsmaterialen.

Deze handige dubbelstaafmat hekwerk onderdelen maken het mogelijk uw dubbelstaafmatten te bevestigen aan en ander oppervlag, zoals een houten schutting, een stenen muur, of uw poortpaal.

Deze dubbelstaafmat hekwerk onderdelen set is geschikt voor het bevestigen van twee dubbelstaafmatten aan een paal. Door de ijzeren schijven om de paal en de hekwerken te bevestigen, kan u door het vast te schroeven en extra stevig hek krijgen.

Deze set heeft dezelfde functie als de langlipbeugel. Alleen is deze geschikt om het hek in een hoek vast te zetten aan een paal.

Deze beugel is bedoeld voor het verstevigen van het eind van het hekwerk aan een paal.

Deze poortpaal bevestiging maakt het mogelijk een dubbelstaafmat te bevestigen aan een pootpaal.

Deze set u-beugel compleet wordt gebruikt om een dubbelstaafmat tegen een paal van 60x40mm te bevestigen.

Deze beton mortel kan in een gat gegoten worden. Door het aanbrengen van water wordt de beton mortel uiteindelijk hard. Door het vroegtijdig aanbrengen van hekken, komen deze hierdoor stevig in de grond te staan. De zak bevat 25 kg betonmortel.

Vlechtband

Vlechtbanden worden gebruikt voor het stijlen van de hekken. Door het aanbrengen van de vlechtbanden zijn uw hekken niet meer door zichtbaar. Ze behouden u privacy als dit gewenst is.

De vlechtbanden zijn beschikbaar in de kleuren zwart, groen en grijs. Een rol is voorzien van 50 meter aan vlechtband.

Poortvangers/Aanslagblokken

Poortvangers zijn handige tools die bij elke werkomstandigheid de poorten open laten staan. Zo voorkomt u dat de poort dicht waait, op het moment dat u er met uw auto doorheen rijdt. Aanslagblokken worden onder de grond bevestigt. Hier kan de pin van de poortvanger stevig in staan.

Wanneer u de poort openzet valt de haak over het poort frame heen, dit weerhoudt de poort van sluiten. De poortvanger is gemakkelijk zelf in de grond te plaatsen.

In de opening van het betonblok kunnen de uiteinden van de poortvanger bevestigd worden.

Afwerking voor uw hekwerk

Afwerkingen voor uw hekwerk zijn altijd mogelijk. Zo kan u uw poorten kindvriendelijk maken met de kidlock deurkruk. Tijdens het plaatsen van de hekken kan u het jezelf makkelijker maken met het gebruik van een paalkap

Bij deze handige kidlock deurkruk brengt u kleine kinderen in veiligheid. Doordat de drie knoppen tegelijkertijd ingedrukt moeten worden om de poort te openen, kunnen de kinderen niet zomaar buiten de tuin komen.

Een paalkap kan u tijdens het plaatsen van de dubbelstaafmatten aan een paal bevestigen. Hier kan u de dubbelstaafmatten aan hangen. Zo kan u de hekken op de juiste en makkelijke manier plaatsen.

Hekwerk onderdelen online kopen

Hekwerk onderdelen online kopen doet u makkelijk en snel via onze webshop. Of u nu op zoek bent naar bevestigingsmateriaal of vlechtband, wij hebben het. Kan u iets toch niet vinden? Neem dan gerust even contact op met een van onze hekwerk onderdelen specialisten.