Looppoort

Ben je op zoek naar een looppoort voor in jouw hekwerk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een looppoort zorgt voor een veilige en mooie afsluiting van jouw hekwerk. Onze looppoorten zijn van premium kwaliteit en dat tegen eerlijke prijzen. Dankzij onze eigen bezorgservice kunnen we snel uit eigen voorraad leveren. Al onze looppoorten zijn in verschillende breedtes, hoogtes en kleuren online te bestellen. Daarnaast worden alle looppoorten thermisch verzinkt tegen roest en daar over gepoedercoat in de gewenste kleur en zijn de poorten voorzien van een slot met rvs binnenwerk. Bekijk hieronder het aanbod aan looppoorten van MT Hekwerken:

  • Eerlijke prijzen
  • Eigen bezorg service
  • Premium kwaliteit
looppoort-mt-hekwerken

Veelgestelde vragen

Is een looppoort plaatsen zelf te doen?

Ja, wij doen er alles aan om de plaatsing van je looppoort zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo monteren we de sloten en boren alle gaten voor.

Moet er beton bij de looppoort palen?

Ja, wij adviseren om voldoende beton bij de poortpalen te doen. Zo weet je zeker dat de looppoort stevig en recht blijft staan.

Welke kant draait de looppoort open?

Al onze looppoorten zijn zo te monteren dat ze zowel links om, als rechts om open kunnen. Je hoeft hier dus geen rekening mee te houden tijdens het bestellen.

Op zoek naar een nieuwe looppoort?

Op zoek naar een looppoort om de entree van jouw woning aan te geven? MT Hekwerken heeft een ruim aanbod voor je. Iedere woning heeft een entree: dé plek om de woning of het perceel waarop jouw woning zich bevindt te betreden. Om ervoor te zorgen dat niet zomaar iedereen jouw erf betreedt of je woning binnenkomt, kun je kiezen om dit te af te bakenen met een hekwerk. Hierdoor bescherm je jouw persoonlijke gebied tegen buitenstaanders en straal je eigendom uit. Naast de praktische eigenschappen van dit hekwerk wordt deze ook regelmatig geplaatst voor de sier. Zo krijgt jouw tuin een extra dimensie. Kies je voor een hekwerk om jouw grondgebied af te bakenen? Dan moet je ook nadenken over een looppoort. De looppoort is hét symbool voor de binnenkomst bij jouw woning. Het dient datgeen uit te stralen dat jij als bewoner wilt overbrengen. Wil jij dat buitenstaanders zich welkom voelen bij jouw woning? Dan moet de looppoort ook gemakkelijk gebruikt kunnen worden.

Waarom een looppoort kopen bij MT hekwerken?

Bij MT hekwerken staat kwaliteit voorop. Iedere dag houden wij ons bezig met het maken en leveren van looppoorten. Door onze ruime ervaring hebben wij al menig huizenbezitter blij kunnen maken met een prachtige poort. Service vinden wij ontzettend belangrijk. Bij ons ben je dan ook gegarandeerd van:

  • Eerlijke prijzen. Transparantie staat dan ook voorop. Geen verassingen achteraf, maar duidelijke en eerlijke prijzen.
  • Eigen bezorg service. De looppoort wordt bij jou kant en klaar afgeleverd. Het enige wat nog gedaan moet worden, is de montage. En geloof ons: dat klusje is simpel en snel geklaard.
  • Premium kwaliteit. Iedere dag zijn wij hard bezig om de kwaliteit van onze looppoorten te optimaliseren. We maken gebruik van de mooiste materialen om zo de beste producten te leveren.

Daarnaast adviseren we jou graag. Kom je er niet helemaal uit of weet jij niet welke looppoort metaal passend is bij jouw hekwerk? Neem dan gerust contact met ons op. Door onze ervaring hebben onze specialisten soms nét een andere kijk op jouw hek.

Het installeren van de looppoort

Het is goed mogelijk om de looppoort metaal zelf in het hekwerk te plaatsen. Ook als je niet zo technisch bent aangelegd is het werk vaak eenvoudig op te pakken. Wij zorgen ervoor dat alle sloten gemonteerd zijn en alle gaten geboord worden. Zo hoef jij de poort alleen nog maar te installeren in jouw spijlen hekwerk. Alle onderdelen die je nodig hebt, worden door ons meegeleverd. Hierdoor is het erg gemakkelijk om hiermee aan de slag te gaan. Om de poort meer stevigheid te bieden, raden wij aan om de palen met voldoende beton te plaatsen. Hierdoor weet je zeker dat deze niet wegzakt en scheef gaat staan. Mocht het toch niet helemaal lukken, kan MT hekwerken jou hier natuurlijk bij ondersteunen.

Pas- en maatwerk van de looppoort metaal

MT hekwerken ziet de klant graag tevreden. Wij vinden het dan ook belangrijk dat het hekwerk in combinatie met de looppoort perfect aansluit op jouw wensen en behoeften. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de looppoort en deze zijn dan ook in verschillende uitvoeringen aan te schaffen. Zo kun je de looppoort metaal afstellen op de gewenste kleur en grootte, waardoor deze in zijn geheel aansluit op jouw hek. Naast sierpoort wordt de poort ook regelmatig toegepast op bedrijfsterreinen. Met de looppoort wordt een doorgang geplaatst in het hekwerk, waardoor personen zich van de een naar de andere kant kunnen verplaatsen. Bij bedrijven kan er ook gekozen worden voor een extra beveiliging in de looppoorten, waardoor niet zomaar iedereen zich over het bedrijfsterrein kan verplaatsen.

Heb je vragen over de mogelijkheden of wil je eens met een deskundige sparren over diverse hekwerken- en poorten? Neem dan contact met ons op!