Poorten

Bent u opzoek naar een poort voor in uw hekwerk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij van MT-hekwerken verkopen verschillende soorten poorten. Binnen ons assortiment vind u: looppoorten, dubbele poorten, tuinpoorten en inrijpoorten. Wij bieden onze poorten in vele verschillende breedte en hoogte aan, zodat u ruim de keuzen hebt. Verder worden alle poorten helemaal compleet geleverd met hoogwaardige materialen, zoals een standaard roestvrijstaal cilinderslot. Bij ons vindt u geen budget materiaal maar alleen premium kwaliteit. Bekijk hieronder het aanbod aan alle poorten van MT Hekwerken:

  • Eerlijke prijzen
  • Eigen bezorg service
  • Premium kwaliteit
looppoort-mt-hekwerken

Veelgestelde vragen

Is de breedte die aangegeven staat inclusief palen?

Nee, de aangegeven breedte is de doorloop breedte. Dus van binnenkant paal tot binnenkant paal. Voor de totale breedte dient u er dus twee palen bij te tellen.

Is een poort plaatsen zelf te doen?

Ja, wij doen er alles aan om de plaatsing van uw poort zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo monteren we de sloten en boren alle gaten voor.

Moet er beton bij de poortpalen?

Ja, wij adviseren om voldoende beton bij de poortpalen te doen. Zo weet u zeker dat de poort stevig en recht blijft staan.

Welke kant draait de poort open?

Al onze poorten zijn zo te monteren dat ze zowel links om, als rechts om open kunnen. U hoeft hier dus geen rekening mee te houden tijdens het bestellen.

Wat is het verschil tussen hekwerk en een poort

Een vast omheining van uw tuin of terrein zonder specifieke doorgang noemen we hekwerk. Wanneer u specifiek op zoek bent naar een in- en uitgang voor uw hekwerk dan hebben we het over hekwerk met een poort.

Op zoek naar een nieuwe poort?

Het kan zijn dat uw huidige poort toe is aan vervanging of dat u op zoek bent naar een poort die aansluit bij uw hekwerk. Wat de reden ook is bij MT Hekwerken vind u de ideale poort die aansluit bij uw wensen.

Al onze poorten zijn van hoge kwaliteit en perfect te combineren met ander hekwerk. Onze poorten zijn verzinkt (tegen roest, en daar overheen gepoedercoat in de gewenste kleur.

Hieronder kunt u meer informatie vinden over onze enkele tuinpoorten en dubbele tuinpoorten. Liever wat meer advies nodig? Twijfel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Onze experts helpen u graag verder bij het vinden van de juiste poort.

Enkele poorten

Al onze enkele poorten zijn ideaal te combineren met een dubbelstaafmat hekwerk maar daarnaast ook met industrie hekwerk. Onze enkele tuinpoorten zijn robuust en hebben een strakke uitstraling. Daarnaast zijn al onze enkele tuinpoorten van hoge kwaliteit en beschikbaar in verschillende maten en kleuren.

Bij MT-Hekwerken hebben we verschillende soorten enkele tuinpoorten in vele breedte en hoogte maten. Zo hebben we tuinpoorten met spijlen, tuinpoorten die geheel glad zijn en tuinpoorten met spijlen die doorlopen.

Enkele spijlenpoort glad:

Onze enkele spijlenpoort glad is een favoriet in de spijlenpoorten. Deze spijlenpoort wordt helemaal compleet geleverd. Beschikbaar in verschillende hoogtes, breedtes en kleur.

Enkele spijlenpoort doorlopend:

Onze enkele spijlenpoort doorlopend zijn ideaal te combineren met een dubbelstaafmat hekwerk of spijlenhekwerk. Een enkele spijlenpoort doorlopend wordt altijd compleet geleverd.

Bekijk onze tuinpoorten

Dubbele poorten

Onze dubbele tuinpoorten zijn breder en groter dan de enkele tuinpoorten. Dubbele tuinpoorten worden ook wel inrijpoorten genoemd. Dit omdat een enkel tuinpoort vaak dient als inlooppoort en een dubbele tuinpoort kan dienen als inrijpoort voor bijvoorbeeld een oprit.

Bekijk onze inrijpoorten

De dubbele tuinpoorten van MT Hekwerken zijn perfect te combineren met dubbelstaafmat hekwerk. Dankzij de ronde palen en scharnieren aan de dubbele tuinpoorten kunnen de poorten 90 graden draaien. Met onze beugels is het bevestigen van een poort aan dubbelstaafmat hekwerk zo geregeld.

Naast onze dubbele tuinpoort 6/5/6/ en dubbele tuinpoort 8/6/8 bieden we ook dubbele spijlenpoorten aan. Dubbele spijlenpoort glad en dubbele spijlenpoort doorlopend.

Dubbele spijlenpoort glad:

Onze dubbele spijlenpoort glad is een favoriet als het gaat om robuuste en strakke spijlenpoorten. Deze gladde spijlenpoort is in verschillende breedte, hoogte en kleuren te bestellen.

Dubbele spijlenpoort doorlopend:

Onze dubbele spijlenpoorten doorlopend zijn goed te combineren met spijlen hekwerk of dubbelstaafmat hekwerk. Een echte eyecatcher binnen onze dubbele poorten aanbod. Onze dubbele spijlenpoort doorlopen wordt altijd compleet geleverd en is te bestellen in verschillende breedte, hoogte en kleuren.

Bekijk onze dubbele poorten

Looppoort

Naast onze enkele poorten en dubbele poorten hebben we bij MT Hekwerken ook een aantal mooie looppoorten. Zo vind u ons assortiment:

Door het aanbod aan verschillende breedtes is de looppoort geschikt voor vele toepassingen. De poorten zijn altijd voorzien van een slot en zijn in verschillende maten, breedtes en kleuren te bestellen.

Bekijk onze looppoorten

Beste kwaliteit poorten alleen bij MT Hekwerken

De poorten van MT-hekwerken zijn allemaal gemaakt van materiaal van topkwaliteit. Zo voorkomt u dat de poorten snel vervangen moeten worden. Ook hoeft u niet bang te zijn dat het slot het na een tijd begeeft. De poorten zijn allemaal uitgerust met een roest vrij stalen slot, waardoor het slot altijd open en dicht zal blijven gaan. Als u vragen hebt over de poorten, of u komt ergens niet uit, dan staan wij voor uw klaar. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u verder.