Spijlen hekwerk

Ons spijlen hekwerk (ook wel industrie hekwerk genoemd) is dankzij zijn 25 mm dikke spijlen naast een goede beveiliging van je eigendom, ook robuust en strak voor het oog. Dat maakt een spijlen hekwerk geschikt voor in de tuin, maar ook langs een bedrijfspand. In ons aanbod vind u verschillende hoogtes en afmetingen, zo is er voor elke mogelijke situatie een hekwerk dat past. Bekijk hieronder het aanbod aan spijlen hekwerk van MT Hekwerken:

  • Eerlijke prijzen
  • Eigen bezorgservice
  • Premium kwaliteit
spijlenhekwerk-mt-hekwerken

Grote afnamen of speciale aanvragen voor spijlen hekwerk

Indien je meer dan 75 meter industrie hekwerk nodig hebt, dan kun je vrijblijvend met ons contact opnemen voor de aller scherpste prijzen en actuele kortingen.

Wij kunnen ook schuifpoorten in bijna elke breedte leveren die passen bij je spijlen hekwerk. Voor prijzen kun je ons het beste een mailtje sturen met je wensen.

Wil je spijlen hekwerk kopen in een andere kleur dan staat aangegeven? Dat kan, neem even contact met ons op betreft de mogelijkheden.

Spijlen-hekwerk-mt-hekwerken

Veelgestelde vragen

Wat als je niet precies uitkomt op 2,2 meter?

Het komt bijna nooit voor dat je precies uit komt op een heel deel. Je kunt de delen eenvoudig inkorten met een slijptol. Wel adviseren wij de geslepen kant bij te werken.

Is het spijlenhekwerk en de poorten zelf te plaatsen?

Al ons spijlenhekwerk is goed zelf te plaatsen. Wij doen er alles aan het zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Zo maken wij sloten kant en klaar en boren alle gaten voor. Je kunt tevens altijd terecht in onze plaatsing handleiding.

Adviseren jullie beton bij de palen?

Ja, wij adviseren beton bij de palen van het spijlen hekwerk en de poortpalen. Bij het product: zak betonmortel, vind je ons advies hoeveel.

Beveilig je bedrijventerrein en tuin met spijlen hekwerk van MT-hekwerken

Wij van MT-hekwerken begrijpen goed dat jij je eigendommen goed wilt beschermen tegen diefstal. De beste manier om dit te doen als je zelf niet aanwezig bent, is het plaatsen van anti-diefstal hekken, ook wel industriële hekken of spijlen hekwerk genoemd. Je kent ze vast wel. De hoge hekken waar de spijlen eindigen in scherpe punten of doorlopende spijlen. Door de hekken om jouw eigendommen te plaatsen krijg je een veilig gevoel als je ‘s avonds in bed ligt. Door de meterhoge hekken zal de kans op inbraak flink dalen. Daarom zijn industriële hekken ook zeker geschikt voor het plaatsen om huizen heen. Ben je opzoek naar hekken die beter bij een huiselijke stijl passen, dan hebben we industrie hekwerk dat glad is van boven, of met doorlopende spijlen die niet afgeschuind zijn en dus kindvriendelijk zijn.

Ons assortiment spijlen hekwerk

Onze spijlen hekwerk zijn de de crème de la crème in hekwerk land. Binnen ons assortiment bieden we de volgende spijlen hekwerken aan:

Daarnaast bieden we ook verschillende spijlenpoorten aan:

Maak het spijlen hekwerk helemaal compleet met een eindpaal, hoekpaal of een tussenpaal.

Spijlenhekwerk zelf plaatsen

Bij MT-hekwerken geloven we in onze klanten, en wij geloven dat je de hekken zelf kunt plaatsen. Uiteraard maken wij dit zo makkelijk mogelijk. Zo boren we alle gaten in de palen voor de bevestiging al voor, en hoeft u alleen maar de bout er doorheen te doen en vast te draaien. Alle benodigdheden voor het plaatsen van de hekken kan je op onze website vinden. Zoals het beton waar de hekken in komen te staan.

Welk spijlenhekwerk sluit het best aan bij jouw wensen?

Er zijn een paar verschillende spijlen hekwerken die voor beveiliging gebruikt kunnen worden, zoals spijlen hekwerken met punt, of spijlenhekwerk met doorlopende spijlen. Deze doorlopende spijlen worden vanaf 150cm hoogte schuin afgesneden voor extra overklim beveiliging. Zoek je iets om iets af te zetten en aan te geven dat het privéterrein is? Dan zijn de industriële hekken zonder punten iets voor jou. Het geeft een vriendelijkere uitstraling maar maakt het door de hoogte van de hekwerken toch veiliger. Deze wordt vaak beruikt rond bedrijfspanden. Heb jij een bedrijf met een grote opslag of dure producten? Dan zou een hoogte van 200 of 250cm een goede oplossing bieden. Op onze website kan je bij het aanvragen van een offerte aangeven hoeveel hekken je wilt, maar ook hoe hoog je de hekken wilt hebben. Hoe hoger de hekken, hoe lastiger het wordt om er overheen te klimmen.

spijlen hekwerk in combinatie met poorten

Wat ook meewerkt aan de veiligheid van jouw bedrijf is de soort poort die je erbij koopt. MT-hekwerken heeft verschillende poorten in aanbod. Van brede dubbele poorten tot smalle toegangspoorten. Wij kunnen op al onze poorten een puntekam leveren op aanvraag. Je hekwerk valt dus zelf helemaal uit te zoeken en samen te stellen. Bij advies of hulp kan je altijd vrijblijvend contact opnemen. Onze experts helpen je graag verder!

Wat kost een spijlen hekwerk?

Bij MT Hekwerken ben je gegarandeerd van een eerlijk prijs. De kosten voor spijlen hekwerk is helemaal afhankelijk van de oppervlakte dat je wil laten omheinen met spijlen hekwerk. Bereken vooraf eerst de afmeting van de oppervlakte van de tuin of bedrijfspand. Afhankelijk van deze afmeting is het mogelijk om op onze productpagina de prijs te bereken. Goed om te weten: Indien je meer dan 35 stuks nodig hebt, kun je contact met ons opnemen voor onze hoeveelheid korting. Kom je er toch niet helemaal uit? Geen probleem. We helpen je graag verder met passend advies.