Stalen hekwerk

  • Eerlijke prijzen
  • Eigen bezorg service
  • Premium kwaliteit

Veelgestelde vragen

Ik kan een specifiek stalen hekwerk niet vinden in de webwinkel, wat nu?

Het kan zijn dat een stalen hekwerk van ons niet in de webwinkel staat of dat je een apart verzoek hebt. Aarzel niet en neem even vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen bijna alles op het gebied van stalen hekwerk leveren.

Is jullie stalen hekwerk ook telefonisch of per mail te bestellen?

Ja, twijfel je of je alles wel hebt of wil je simpelweg de scherpste prijs weten op een grote bestelling. Bel of mail ons gerust even.

Leveren jullie stalen hekwerk zowel zakelijk als particulier?

Ja, we leveren zowel zakelijk als particulier.

Stalen hekwerk van MT Hekwerken

Voor een robuuste omheining die er ook nog eens mooi uitziet is er geen betere keuze dan een stalen hekwerk. Staal is een zeer duurzaam en sterk materiaal, in de vorm van een stalen hek kan het ook nog eens zeer decoratief zijn. Van kleine tuinhekjes van staal tot grote omheiningen; MT Hekwerken biedt een passende oplossing in iedere tuin of elders. Wat de mogelijkheden van stalen hekwerken zijn kun je op deze pagina lezen. Als je op zoek bent naar een maatwerk oplossing neem dan contact op met ons team. We helpen je graag verder!

Stalen hekwerk met elegante uitstraling

Staal is een sterk materiaal met een lange levensduur. Ondanks de robuuste kenmerken is het wel degelijk mogelijk om een stalen hekwerk te plaatsen met een elegante styling die prachtig aansluit op de rest van de tuin. Een stalen hek van MT Hekwerken biedt een eigentijdse uitstraling die aansluit op het natuurlijk karakter van de omgeving. Vaak wordt een stalen hek in een groene tuin geplaatst met veel planten. In dat geval kunnen elegante tuinhekjes van staal dienst doen als klimrek voor een klimplant. Zo vormt strak staal een prachtige eenheid met het organisch plantenleven.

Stalen hek plaatsen

Om een stalen hekwerk te plaatsen zijn palen nodig. Die leveren we in dezelfde hoogwaardige materialen en kleurstelling als de hekwerk panelen. Daarbij is onderscheid te maken tussen drie soorten palen:

  • Tussenpalen
  • Hoekpalen
  • Eindpalen

De wijze waarop deze palen worden gecombineerd met de hekwerk panelen kan variëren. Zo kunnen de palen boven een stalen hek uitsteken, of op dezelfde hoogte liggen. Als je op deze pagina niet de oplossing kunt vinden waar je naar op zoek bent informeer dan naar de mogelijkheden.

Kleur bekennen met tuinhekjes van staal

Een hek van staal kan intimiderend overkomen. Dit kan een goede eigenschap zijn, bijvoorbeeld als visuele indicatie dat het privé terrein betreft waar ongenode gasten niet gewenst zijn. Toch kan een stalen hek wel degelijk vriendelijk en gastvrij overkomen. Een lager hekwerk bijvoorbeeld, met een decoratieve functie in de voor- of achtertuin. Wel leveren onze hekwerken in meerdere RAL kleuren waaronder zwart en groen. We brengen deze kleuren aan via een geavanceerd poeder coating proces waardoor je verzekerd bent van een kleurvast product. Het verzinkte staal in combinatie met een treffende kleur zorgt voor een prachtig geheel in iedere tuin.

Meer mogelijkheden met een stalen hekwerk

Naast een hek van staal en de palen is het mogelijk om deze producten verder af te werken en te personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een poort. Dit verhoogt de privacy in huis en kan jonge kinderen of dieren helpen te beschermen. De poorten van MT Hekwerken worden geleverd met hoogwaardige sloten voor optimale veiligheid en privacy. We leveren alle onderdelen en accessoires om een compleet geheel samen te stellen voor ieder type omheining. Er zijn daarnaast nog andere accessoires zoals vlechtband waarmee je de privacy kunt verhogen.

Op deze pagina kun je de diverse producten vinden waarvan de meeste uit voorraad leverbaar zijn. Kun je niet vinden wat je zoekt? Of is er behoefte aan een maatwerk oplossing? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies over onze stalen hekwerken.