Hekwerk van MT Hekwerken

Onderstaand vind u het aanbod hekwerken, poorten en accessoires van MT Hekwerken. Zo kunt u, uw complete hekwerk samenstellen. Krijgt u iets niet gevonden? Of weet u niet precies wat u nodig heeft? Aarzel dan niet even contact met ons op te nemen per mail of telefonisch.

  • Eerlijke prijzen
  • Eigen bezorg service
  • Premium kwaliteit

Hekwerk kopen voor uw tuin of bedrijfspand

Of u nou de tuin wilt voorzien van een strak hekwerk, een dieren verblijf maakt of uw bedrijfspand wilt voorzien van een sterk en robuust hekwerk. Hekwerk kopen is bij MT Hekwerken nog nooit zo makkelijk geweest! Wij bieden de oplossing voor al uw eisen en wensen. Onze hekwerken worden in vele verschillende hoogtes aangeboden. Zo past ons hekwerk bij elk type gebruik.

Kwaliteit en duurzaamheid van ons hekwerk staat voorop

Wij houden veel rekening met de duurzaamheid van onze hekwerken. Zo worden al onze hekwerken en poorten standaard verzinkt (beschermd tegen roest) en krijgen daarover een poedercoating. Verder leveren wij veel bevestiging materialen en cilindersloten van roest vrij staal. Zo kunnen we de kwaliteit van al onze hekwerken, poorten en accessoires garanderen.

Veelgestelde vragen

Is jullie hekwerk ook telefonisch of per mail te bestellen?

Ja, twijfelt u of u alles wel hebt of wilt u simpelweg de scherpste prijs weten op een grote bestelling. Bel of mail ons gerust even.

Leveren jullie hekwerk zowel zakelijk als particulier?

Ja, we leveren zowel zakelijk als particulier.

Ik kan een specifiek hekwerk niet vinden in de webwinkel, wat nu?

Het kan zijn dat een hekwerk van ons niet in de webwinkel staat of dat u een apart verzoek hebt. Aarzel niet en neem even vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen bijna alles op het gebied van hekwerken leveren.

Zijn jullie dé hekwerk specialist van Nederland?

Ja, wij zijn zeker een van de grootste specialisten in Nederland als het gaat over hekwerk. Heeft u een vraag of een een specifieke wens? Twijfel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met een van onze hekwerk specialisten.

Wat zijn jullie levertijden?

Voor onze actuele levertijden kunt u onder aan onze website even kijken onder het kopje klanten service.

Dubbelstaafmat hekwerk

De dubbelstaafmatten zijn de meest standaard hekken die nog steeds razend populair zijn. Of u nou uw huidige woning wilt voorzien van een strak hekwerk of u een bedrijfspand wil omheinen met dubbelstaafmat hekwerk, alles is mogelijk. Doordat deze hekken zo gewild zijn, kan u ze in allerlei hoogtes en breedtes bestellen. Zo bieden wij altijd de dubbelstaafmat hekwerk aan die aansluit op uw wensen.

Spijlen hekwerk

Spijlen hekwerk zijn praktische en zeer sterke hekken die vooral gebruikt worden om bedrijventerrein af te zetten. U kan zelf het soort hek bepalen. Er zijn de klassieke hekken waar de spijlen een scherp einde hebben. Dit voorkomt grotendeels dat er ongewenste personen op een terrein komen. Deze functie kan ook uitgevoerd worden met hekwerken met punten. Deze hekken worden het meest gebruikt in de industrie. Boven de spijlen bevindt zich een horizontale balk met punten erop. Bent u naar iets vriendelijker opzoek, dan kan u altijd voor de variant kiezen zonder punten. Daar maken wij bij MT Hekwerken geen punt van.

Poorten maken uw hekwerk helemaal af

Beschikt u al over hekwerk in uw tuin of om uw bedrijfspand? Dan moeten de poorten op een goede plek worden geplaatst. Dit geldt ook wanneer er nog helemaal geen hekwerk staat in uw tuin of om uw bedrijfspand. Daarnaast is het ook belangrijk om een poort te kiezen die bij de stijl van de hekken past en zeker bij de stijl van uw tuin of bedrijfspand. Moet u met de auto door de poort kunnen rijden of moet de poort niet groter zijn dan een bepaalde afmeting door enige reden? Meet dan alles goed op. Het is niet wenselijk als u er achteraf achter komt dat de poort qua afmetingen niet past. Heeft u hier graag hulp bij nodig? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk voor meer informatie onze pagina’s: looppoort, inrijpoort, tuinpoort, draaipoort of dubbele poort.

Decoreren van hekwerken

Naast hekwerk vind u op onze pagina decoratie & toebehoren ook allerlei verschillende producten om hekwerk mee aan te passen. Bent u toe aan wat meer privacy in de tuin? Dan zou het toevoegen van een vlechtband (privacy band) de oplossing zijn. Ook kan u op deze pagina andere producten vinden die uw hekken helemaal afmaken. Hierbij moet u denken aan sloten voor poorten, paalkappen, poortvangers en bevestigingsmateriaal. Ook een zak betonmortel is bij MT-Hekwerken te verkrijgen. Graag wat meer advies of informatie nodig? Twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Hekwerk kopen? Wij helpen u graag verder met passend advies

Wilt u graag een hekwerk kopen? Dan kan u een vrijblijvend offerte aanvragen op onze offerte pagina. Hier kunt u al uw wensen invullen zodat u een offerte ontvangt die hier precies op aansluit. Vul in welke kleur het hekwerk moet zijn, welke type hekwerk u zoek, de afmetingen en geef aan hoeveel u er nodig hebt. Zeker de afmetingen van de hekken is belangrijk om goed in te vullen. Na het invullen van ons formulier kunt u de offerte aanvraag versturen. Wij van MT Hekwerken zullen naar uw aanvraag kijken en alle mogelijkheden bespreken. Hekwerk kopen maar eerst liever even sparren naar de mogelijkheden voor uw tuin of bedrijfspand? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Onze hekwerk specialisten staan voor u klaar om passend advies te geven!