Hekwerk van MT Hekwerken

Onderstaand vind je het aanbod hekwerken, poorten en accessoires van MT Hekwerken. Zo kun je, je complete hekwerk samenstellen. Krijg je iets niet gevonden? Of weet je niet precies wat je nodig hebt? Aarzel dan niet even contact met ons op te nemen per mail of telefonisch.

 • Eerlijke prijzen
 • Eigen bezorg service
 • Premium kwaliteit
 • lakbus spray

   14,95 incl. BTW
 • Zak betonmortel

   7,95 incl. BTW
 • Aanslag blok groot

   29,95 incl. BTW
 • Aanslagblok klein

   25,00 incl. BTW
 • Poortvanger

   29,95 incl. BTW
 • Kidlock deurkruk

   29,95 incl. BTW
 • Dubbelstaafmat 6/5/6

   27,95 incl. BTW
 • Composiet schutting Rhombus teak

   149,95 incl. BTW
 • Paalkap rond 60mm met haak

   1,95 incl. BTW
 • Composiet schutting Rhombus zwart

   149,95 incl. BTW
 • Dubbelstaafmat 8/6/8

   30,95 incl. BTW
 • Composiet schutting teak

   139,95 incl. BTW

Hekwerk kopen voor jouw tuin of bedrijfspand

Of je nou de tuin wilt voorzien van een strak hekwerk, een dieren verblijf maakt of je bedrijfspand wilt voorzien van een sterk en robuust hekwerk. Hekwerk kopen is bij MT Hekwerken nog nooit zo makkelijk geweest! Wij bieden de oplossing voor al uw eisen en wensen. Onze hekwerken worden in vele verschillende hoogtes aangeboden. Zo past ons hekwerk bij elk type gebruik.

Kwaliteit en duurzaamheid van ons hekwerk staat voorop

Wij houden veel rekening met de duurzaamheid van onze hekwerken. Zo worden al onze hekwerken en poorten standaard verzinkt (beschermd tegen roest) en krijgen daarover een poedercoating. Verder leveren wij veel bevestiging materialen en cilindersloten van roest vrij staal. Zo kunnen we de kwaliteit van al onze hekwerken, poorten en accessoires garanderen.

Veelgestelde vragen

Is jullie hekwerk ook telefonisch of per mail te bestellen?

Ja, twijfel je of je alles wel hebt of wil je simpelweg de scherpste prijs weten op een grote bestelling. Bel of mail ons gerust even.

Leveren jullie hekwerk zowel zakelijk als particulier?

Ja, we leveren zowel zakelijk als particulier.

Ik kan een specifiek hekwerk niet vinden in de webwinkel, wat nu?

Het kan zijn dat een hekwerk van ons niet in de webwinkel staat of dat je een apart verzoek hebt. Aarzel niet en neem even vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen bijna alles op het gebied van hekwerken leveren.

Zijn jullie dé hekwerk specialist van Nederland?

Ja, wij zijn zeker een van de grootste specialisten in Nederland als het gaat over hekwerk. Heb je een vraag of een een specifieke wens? Twijfel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met een van onze hekwerk specialisten.

Wat zijn jullie levertijden?

Voor onze actuele levertijden kunt u onder aan onze website even kijken onder het kopje klanten service.

Dubbelstaafmat hekwerk

De dubbelstaafmatten zijn de meest standaard hekken die nog steeds razend populair zijn. Of je nou je huidige woning wilt voorzien van een strak hekwerk of je een bedrijfspand wil omheinen met dubbelstaafmat hekwerk, alles is mogelijk. Doordat deze hekken zo gewild zijn, kan je ze in allerlei hoogtes en breedtes bestellen. Zo bieden wij altijd de dubbelstaafmat hekwerk aan die aansluit op jouw wensen.

Spijlen hekwerk

Spijlen hekwerk zijn praktische en zeer sterke hekken die vooral gebruikt worden om bedrijventerrein af te zetten. Je kan zelf het soort hek bepalen. Er zijn de klassieke hekken waar de spijlen een scherp einde hebben. Dit voorkomt grotendeels dat er ongewenste personen op een terrein komen. Deze functie kan ook uitgevoerd worden met hekwerken met punten. Deze hekken worden het meest gebruikt in de industrie. Boven de spijlen bevindt zich een horizontale balk met punten erop. Ben je naar iets vriendelijker opzoek, dan kan je altijd voor de variant kiezen zonder punten. Daar maken wij bij MT Hekwerken geen punt van.

Poorten maken jouw hekwerk helemaal af

Beschik je al over hekwerk in jouw tuin of om jouw bedrijfspand? Dan moeten de poorten op een goede plek worden geplaatst. Dit geldt ook wanneer er nog helemaal geen hekwerk staat in jouw tuin of om jouw bedrijfspand. Daarnaast is het ook belangrijk om een poort te kiezen die bij de stijl van de hekken past en zeker bij de stijl van jouw tuin of bedrijfspand. Moet je met de auto door de poort kunnen rijden of moet de poort niet groter zijn dan een bepaalde afmeting door enige reden? Meet dan alles goed op. Het is niet wenselijk als je er achteraf achter komt dat de poort qua afmetingen niet past. Heb je hier graag hulp bij nodig? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk voor meer informatie onze pagina’s: looppoort, inrijpoort, tuinpoort, draaipoort of dubbele poort.

Decoreren van hekwerken

Naast hekwerk vind je op onze pagina decoratie & toebehoren ook allerlei verschillende producten om hekwerk mee aan te passen. Ben je toe aan wat meer privacy in de tuin? Dan zou het toevoegen van een vlechtband (privacy band) de oplossing zijn. Ook kan je op deze pagina andere producten vinden die jouw hekken helemaal afmaken. Hierbij moet je denken aan sloten voor poorten, paalkappen, poortvangers en bevestigingsmateriaal. Ook een zak betonmortel is bij MT-Hekwerken te verkrijgen. Graag wat meer advies of informatie nodig? Twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Hekwerk kopen? Wij helpen je graag verder met passend advies

Wil je graag hekwerk kopen? Dan kan je een vrijblijvend offerte aanvragen op onze offerte pagina. Hier kan je al jouw wensen invullen zodat je een offerte ontvangt die hier precies op aansluit. Vul in welke kleur het hekwerk moet zijn, welke type hekwerk je zoek, de afmetingen en geef aan hoeveel je er nodig hebt. Zeker de afmetingen van de hekken is belangrijk om goed in te vullen. Na het invullen van ons formulier kan je de offerte aanvraag versturen. Wij van MT Hekwerken zullen naar je aanvraag kijken en alle mogelijkheden bespreken. Hekwerk kopen maar eerst liever even sparren naar de mogelijkheden voor jouw tuin of bedrijfspand? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Onze hekwerk specialisten staan voor je klaar om passend advies te geven!